Merhabalar arkadaşlar, uzun yıllardır bir hayalim var. Bir edebiyat, kültür, sanat dergisi çıkarmayı planlıyorum. Belirli bir hedef kitlem var ilk amacım onlara güzel bir içerik sunabilmek, ismimizi büyütebilmek. Kâr amacı pek gütmüyorum çünkü kazançlı bir iş değil. Başlangıç için bir matbaa ile anlaşıp 1.000 adet bastırıp instagram üzerinden satmayı planlıyorum. Tutacağına çok eminim, ileride tüm türkiyeye yayılmasını planlıyorum. Sorum şöyle bunlar için gerekli prosedür var mıdır? Bu işlerle uğraşan birileri varsa aramızda pek çok sorum olacak
İlk başta bir instagram,twitter,facebook vs sosyal medya hesabına sahip olmalısın.En başta projenin temelini oluştur.Ben de ayakabı satarım satmalıyım dedim bir işe girdim e-ticaretten sonra baktım ki herşey reklam ona reklam ver buna reklam ver,şuna reklam ver derken kar kalmadı zarar ettim sonra dedim ki bir insatagram sayfası almalyım ve aldım.Suanda bir caps sayfası almıştım onu kasııyorum aldıgımdan beri baya bi aktif hale geldi ve takipçiler sayfaya ısındı dahada ilerletmeyi düşünüyorum eğer ki belli bir kitle olursa elimde ozaman ben ayakabıda satarım,dergide çıkartırım ne bileyim forum siteside açarım.Onun için ilk önce kitleni yakalamakla başla bu işe kesin ve kesin başka bir çaresi yok ondan sonra projeni şekillendir.