Hocam icra gibi bir durumum yok e-devlete baktım olsada bildigim kadarıyla hepsine el koyuyorlar. Vergi dairesine borcum var ama yapılandırma yaptıgım için her 2 ayda bir günü gününe ödüyorum borcumu.
2 ayda bir ödediğin yapılandırılan borç onun üzerine mahkeme harcı trafik cezası kimlik cezası vb. birçok farklı nedenden gelmiş olabilir. Şöyle soyleyim mobildeyimekran görüntüsü atamadim lakin kullandığım tüm hesaplarda 50 kuruş ile 1 tl arasından blokeler mevcut banka kaynaklı öğrendiğimde hepsi vergi dairesi cıktı vergi dairesini aradığımda bazı taksitlerimin geç ödenmesinden kaynaklı faiz tutarlarının bloker alındığını vergi dairesine gelip bir imza ile duzeltilebilecgi söylendi hesabın tamamında bloke olmaması kuvvetle muhtemel ya eft den önce bloke kondu eft onun üzerine geldi yada meblağ hesabınızdaki miktardan küçük olduğu icin yeterli kısma bloke kondu.
Çok uçuk bir teori ile eğer tutar gelen eft kadar ise gönderen kişi kaynaklı olabilir güvenlik sebebi ile bloke koydurmuş 3 gün içinde suç duyurusu yapıp bankaya iletmesi bekleniyor olabilir.