Peki arkadaşınız kira ödemesi diye göndermiş olabilir mi
Hocam odeme şekli
Cardfinans da kredi kartınız varsa oluşabilecek bir borç durumunda bloke koyabiliyorlar.
yok hocam cardfinans yada finanasbankla hiç bir ilişkim yok
Muhtemelen öyle görünüyor yoksa kafasına göre bloke koymaz banka.Gelen paranın transfer edildiği banka ile teyitleştikten sonra eğer şüpheli bir durum yoksa blokeyı kaldırır şüpheli durum varsa para geldiği bankaya iade edilir.
inş dediginiz gibidir hocam Yani birde aracıyım para bana gelip benim üstümden başkasına gidecekti arada kalmak istemiyorum.
E-devletten icra dosyan var mi diye ona bak icra dosyan varsa avukat koydurmuş olabilir sonrasında vergi borcu sorgulama yap vergi dairesi borcun kadarına bloke koydurmuş olabilir. Vergi borcu yüzundense vergi dairesine git borcunu koyulan blokeden tahsil ettir yoksa bloke yıllarca durur çekmezler de. Eğer icra kaynaklı varsa banka avukata geri bildirim yapar o zaten tahsil eder. Bu tip borçların yoksa çağrı merkezinden blokenin sebebini öğren göremiyorlar ise şubeye yönlendirirler yada dilekçe alıp dönüş yaparlar.
Hocam icra gibi bir durumum yok e-devlete baktım olsada bildigim kadarıyla hepsine el koyuyorlar. Vergi dairesine borcum var ama yapılandırma yaptıgım için her 2 ayda bir günü gününe ödüyorum borcumu.