PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden bakmadan o takımın adını kim yazabiliyor ki? ban gayet normal şekilde heralde böyle yazılıyor dedim bunun neresi saygısızlık size? sen kendi yazdıklarına üslubuna bak ondan sonra saygıdan bahset bence, dediğim gibi gelip burada konuyla alakasız şeyleri ortaya atarlarsa ister istemez bizde karşılık için gerekeni yazarız bu seninle yada başkasıyla alakalı bir konu değil.
Hem olur mu avrupa fatihi sizsiniz onu biliyoruz zaten hiç öyle niyetimiz yok sadece biraz yaptıklarımıza saygı gösterilsin hemen 8-0 dile alınmasın istiyoruz ama nerde
Sizin için demiyorum sosyal medya da hemen hemen her gs ve fb taraftarı bayern çıktı diye seviniyor bu ayıp bişe adı sanı belli olmayan takımlara yenilip-elenip bu tarz davranmak pek hoş olmuyor.
Daha hayatımda bir kere 8-0’ı ağzıma almadım, orada besiktas degil biz de olsak o dönem 8 atarlardı. Böyle çoluk çocuk dalgalarına girmem. Sana da bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum, kaldı ki besiktası da desteklediğimi söyledim zaten. Daha fazla uzatmaya gerek yok, tekrardan basarılar.