uA_emrezyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sana saygısızlık yapmadım ama sen hala daha devam ediyorsun böyle mi yazılıyordu şöyle mi okunuyordu diye. Madem başarılarımızı biliyorsun, gelip burada ahkam kesmeyeceksin. Bunlar kücük takım hareketleri. 2 sene önce ingilterede leicester şampiyon oldu, hiçbir taraftar city ile chelsea ile dalga geçti mi, geçmedi. Senin şu an dalga geçmen de bu olaya benziyor.

Ha bir de sana gelip “insallah elenirsiniz, beter olun” gibi bir açıklama yapan olmadı. Sadece bir arkadaş ilk defa zor bir rakiple karşılaştığınızı söyledi ve bu söyleminde de kağıt üzerinde haklı olduğunu yukarıda kanıtladım. Celallenmenize etrafa saldırmanıza gerek yok.

Eski halinizden eser yok demişsin ama bi bu sene elendik avrupada. Geçen sene de ceza dolayısıyla gidemedik avrupaya. Ondan önceki seneler zaten her sene şampiyonlar ligindeydik, yani çöküş döneminde falan değiliz sen merak etme. siz kendinizi bi gruptan çıkmayla Avrupa fatihi olarak gördüğünüz için size öyle geliyor.
Neden bakmadan o takımın adını kim yazabiliyor ki? ban gayet normal şekilde heralde böyle yazılıyor dedim bunun neresi saygısızlık size? sen kendi yazdıklarına üslubuna bak ondan sonra saygıdan bahset bence, dediğim gibi gelip burada konuyla alakasız şeyleri ortaya atarlarsa ister istemez bizde karşılık için gerekeni yazarız bu seninle yada başkasıyla alakalı bir konu değil.
Hem olur mu avrupa fatihi sizsiniz onu biliyoruz zaten hiç öyle niyetimiz yok sadece biraz yaptıklarımıza saygı gösterilsin hemen 8-0 dile alınmasın istiyoruz ama nerde
Sizin için demiyorum sosyal medya da hemen hemen her gs ve fb taraftarı bayern çıktı diye seviniyor bu ayıp bişe adı sanı belli olmayan takımlara yenilip-elenip bu tarz davranmak pek hoş olmuyor.