PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ostersunds heralde böyle yazılıyor ozaman buna elenip gelip burda laf yapmayacaksın bir takımının haline bakacaksın sonra gelip şunu yaptık bunu yaptık diyeceksin, ben tekrarlıyorum gsın neler yaptığını bende biliyorum ama şu anda onların ucundan bile tutamaz, Türkiyeyi son dönemde avrupada temsil eden takımı biraz destekleyip saygı göstermelerini bekliyorum gelip buraya yok rekor yok şu kadar yemeseydi demelerine karşı böyle bir tavır alıyorum anlamanı beklerim bunu.
Ben sana saygısızlık yapmadım ama sen hala daha devam ediyorsun böyle mi yazılıyordu şöyle mi okunuyordu diye. Madem başarılarımızı biliyorsun, gelip burada ahkam kesmeyeceksin. Bunlar kücük takım hareketleri. 2 sene önce ingilterede leicester şampiyon oldu, hiçbir taraftar city ile chelsea ile dalga geçti mi, geçmedi. Senin şu an dalga geçmen de bu olaya benziyor.

Ha bir de sana gelip “insallah elenirsiniz, beter olun” gibi bir açıklama yapan olmadı. Sadece bir arkadaş ilk defa zor bir rakiple karşılaştığınızı söyledi ve bu söyleminde de kağıt üzerinde haklı olduğunu yukarıda kanıtladım. Celallenmenize etrafa saldırmanıza gerek yok.

Eski halinizden eser yok demişsin ama bi bu sene elendik avrupada. Geçen sene de ceza dolayısıyla gidemedik avrupaya. Ondan önceki seneler zaten her sene şampiyonlar ligindeydik, yani çöküş döneminde falan değiliz sen merak etme. siz kendinizi bi gruptan çıkmayla Avrupa fatihi olarak gördüğünüz için size öyle geliyor.