TRomantik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ailede kalp hastası çoksa hekime git. Eğer çok değilse özellikle anne ve babada yoksa soğuk almışsındır.
Allaha şükür yok.Kalp sıkışması, terleme vs. gibi bir belirtim yok açıkcası.
fyzyc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şikayetten gittim, kalp grafiği tahliller vs. derken bişeyin yok ama eklem kas ağrısı olabilir, polikliniğe görün dediler. Lakin şakaya gelecek bi konu değil, acil servise bu şikayetle başvurun gerekli kontrolleri yaparlar kafanız rahat olur. Geçmiş olsun.
Teşekkürler.Soğuk çarptığından dolayı sırtım arıyordu 1 haftadır onunla bağlantılı olarak soğuk çarpması olabilir mi diye şüpheye düşmüştüm.
HatayMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok, benim sağ koroner tıkanmıştı zaten. Normalde her insanın anjio yaptırması lazım özellikle sıkışma hissedenler. Çünkü çok farkettirmiyor kendini sonradan vuruyor. Ne olur ne olmaz git bakın. Sigara kola kahve çok tüketiyo musun? Ya da yakın zamanda bedenine çok yüklendin mi halı saha maçı falan?
Geçen hafta sonu mac yaptık hocam.

FRMKLAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu dediğiniz yatarken bende oluyor psikolojik birşey galiba ben öyle düşünüyorum. Normal ayaktayken falan birşey yok uzanınca bir batma oluyordu son zamanlarda olmuyor ama. Kaburga kırılmış gibi bir his geliyordu bana
Birebir olarak aynı hocam.Uzanınca daha çok hissediyor kalkınca yokmuş gibi oluyor.
Nasıl geçti acaba?