HTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son girdiğimde GM'lerin +21 item sattıgını gördüm. 3 sağlam herifin 2 sinde +21 item vardı bende alt f4 çektim.
Steam'e ilk geçtiği sıralar başladım, yeşil kutu görevini yaptım içinden Hell Breaker çıktı
+7 ye basıp 700-1000 tl arası bişeye satmaktı amacım. +6 da yanınca tüm hevesim kaçtı bende diğer itemlerimi de yakıp bıraktım
Benzeri benimde başıma gelmişti

YasinGNC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi pazarda +9 itemler satıldığı için eskisi gibi +7'si para etmiyor
Aynen pazarlarda +7 item kalmadı neredeyse.

Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2004 ten 2013 e kadar aşırı aktif şekilde oynadım. Sonra düpe gm farm ile baş edemedim. Chyper ve dieste oynadım.
Dieste tr_ozgurcafe_tr yiğiter gibi bilinen userlerla aynı clani paylaştım sürekli oynadım
Chyperda uzk zr3 gibi userlerla beraber oynadık. Heaven clani ile çok pk attım.
Exbilgi clanında bulundum. TÜRK milletinin nasıl uyanık olduğunu tüm gm lerle tanışıp sürekli item aldığına şahit oldum.
Efsane adam hilaladam denen şahsın aslında gökhan ismini taşıdığını ve oyun içinde çok yardim sever olduğuna sait oldum. Oyunfor ekibiyle beraber çok oynadık. Yönetimi şuan hala oyun ile alakalı item satmakta. Yani ser verip sır vermeyim dicem ama bu e pin sitesi sahipleri gb ve item satışını çoğu zaman direk gm den aldığını biliyorum ve böyle şeyler soğuttu beni oyundan diyebilirim. Dieste teyze oğlumun mcquary isimli asasın ve diesin sağlamlarından olduğunu da 2015 yılında öğrendim. Yine cyhperda akrep clani ile kasarken sınıf arkadaşımla 1 yıl boyunca exp kastigimi sonradan farketmiştik. En son ronarkta green army clani ile 7 kişi grade yakip toplu ban yiyerek son buldu.
Hilaladam, Heaven clanını çok duydum hocam ilk başlarda güzel oyundu çok zevk alarak oynardım ama eski ortam bitmiş.