Merhabalar,
öncelike iletişim sorunu için özür dileriz fakat yaşanan bu genel sorundan dolayı yüzlerce destek talebi ve telefon ile mücadele etmeye çalışıyoruz. Sorun belirttiğim gibi kendi altyapımız ile alakalı olmayan elektrik ve internet hizmeti aldığımız DGN veri merkezinin enerji probleminden kaynaklanmıştır. Şu anda tüm personelimiz en yüksek gayret ile binlerce sanal sunucu, hosting ve dedicated sunucuyu ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. Buna ek olarak veri merkezinde yaşanmış veya yaşanabilecek donanım arızalarına karşı da yönlendirdiğimiz personelimiz veri merkezinde çalışma yapmaktadır.
Merhaba,
Öncelikle hizmetlerinizden son derece memnun olan birisiyim. Konuyu açarkende çok düşündüm ticari olarak Size bir zarar verir mi diye. Nitekim sonuçda da Sizden kaynaklı olmayan bir sorun olduğunu anladık. Bu sıkıntı anında da Sizlere kolaylıklar diliyorum.
Şuan bizim 1 adet dedicated sunucumuz aktif olmadı ve bu sunucu yüzünden sıkıntı çekmekteyiz. Sorunların tamamen düzelmesi hakkında net bir süre varmı artık? Detayı destek sisteminizden de belirttim. En azından bir tahmin vs varsa bizde ona göre karşı tarafa cevap verebiliriz.
İyi çalışmalar.