Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 13-12-2017, 02:31:03

Arkadaşlar haberleri tam olarak nereden ve nasıl takip ediyorsunuz bilmiyorum ama çok saçma yorumlar yapılıyor, bilende yazıyor bilmeyende yazıyor.
Çin ve Rusya borsaları kapatıp yasaklama getireli çok oldu zaten ve Bitcoin tüm bunlardan güçlenerek çıktı.
Bitcoin'de 3 sene öncesinde zaten mevcut düzenlemeler ile ilgili Amerikan hükümetinde değişiklikler mevcuttu. Bu konu çok tartışıldı, hatta bu yasa tasarısını düzenleyen adam kendi Bitcoin lisansı alma danışmanlık firmasını açtı şu an. Eğer yasaklayacak olsalardı bu işi, vadeli/türevli işlemler başlamadan öcne yaparlardı.
Velhasıl reel hayata girme konusunda da şunu söylemem gerekiyor siz 15 liralık bir yemek için 60 lira kurye ücreti öder misiniz? Ödemeyezsiniz, şu an ki bitcoin transfer feeleri ile bu zaten mümkün değil. O yüzden şu an için tartışılması saçma.
Alıntı:
beachturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çıktı çıkalı güvenilir bir liman olmadıgını defalarca söyledim yine söylüyorum dünya tarihinin en büyük vurgunu bitcoin üzerinden olacak
Bunu neye göre yazabiliyorsunuz, Bitcoin hakkında daha önce bir araştırmanız oldu mu? Yoksa erken dönemde yatırım yapamayıp pişmanlığı yüzünden Bitcoin balon zaten yhaaa diyenlerden misiniz?