PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir renklide çıkıp demiyor ki Bayern bizim bu takımla eşleşse vay halimize görmek istemeyiz sonuçlarını vs. diye son 5 senede hep bir çamur hep bir çekememezlik üzerinizde sakin olun rahat olun biraz daha

edit: şimdi anladım ya bu halini 3-0 yenip perişan ettik ya zar zor 1 şutla bitirdiniz ya maçı onun hazımsızlığı senin üzerinden gitmemiş pardon
Konuya müdahil olmak istemiyordum ama, 5 senedir çekemiyorsunuz bizi dediğin o 5 sene içinde çamur attığın takımın şampiyonlar liginde 1 çeyrek, 1 turu var, hani sizin şu sırf gruptan çıktığınız için avrupa fatihi ünvanını hak ettiğinizi düşündüğünüz ligden bahsediyorum, daha da geçmişe gidersen çeyrek finaller, yarı final var ama onlara hiç girmeyim.
Arkadaşın değindiği nokta da porto-monaco gibi takımların şampiyonlar ligi düzeyinde olmayışı, sonuna kadar da haklı tabii ki. Bunu da sizin daha iyi anlamanız için kanıtlarla açıklayayım.
https://i.hizliresim.com/nJ4oal.jpg
Geçen sene napoli(334 m euro) ,benfica (210 m euro) vardı, bu sene monaco(248 m euro), porto (150 m euro). Bu takımlar en değerli takımlar arasında ilk 15'te bile yoklar. İlk defa şampiyonlar ligi düzeyinde bir rakip geldi karşınıza 2 senedir. Arkadaş bunu açıklamaya çalışmış size sadece. Hani dortmund bile gelse o yorumu yapabilirdik, bayern üzerinden değerlendirildiği için yanlış anlaşılmış.
Bir renkli de çıkıp demiyor ki bayern bizle eşleşse gibisine bir yorum da yapmışsın, hiç kafanı yorma o söylediğin 5 sene içinde realler, juveler, chelsealer, çok büyük takım gördü bu renkli dediğin kulüp.
Siz daha iyi bilirsiniz onları...

Galatasaray kulübünü ağzınıza alıp Ostersunds üzerinden çamur atarken, kulübün tarihine bir bakın, fazla geçmişe de gitmenize gerek yok. Beşiktaş'ı destekledim avrupada, desteklemeye de devam edeceğim. Fazla uzatmayacağım, ne olursa olsun Beşiktaş'a başarılar.