Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yuh birbirimize düşmüşüsüz Abi böyle önemli maçlarda ne var ülke takımı diye destek versek, en azından bu kadar kırıcı olmasak. Her iki tarafın da yaptığı, söyledikleri hoş değil.

Ben bir GS'li olarak bugün BJK'nin orada olmasından; kuraya katılmasından dahi gurur duydum. Dünyanın Beşiktaş hakkında, Türk takımı olması hakkında bir şeyler duymasından onure oldum. Ne güzel değil mi? Bırakın birbirinizi kırmayı, destekleyelim avrupa da tüm Ülke takımlarımızı
Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beşiktaş kendi gücünü bilir ve rakibini gözünde fazla büyütmeden topunu oynarsa kora kor bir mucadele olur.
Kaybetse de hakkıyla kaybeder.
Beşiktaş kötü takım değil, istediği zaman yenemeyeceği rakip yoktur.

Not: Galatasaraylı olsam da sonuçta Türküz, Avrupa maçlarında tabi ki kendi ülkemizin takımını sonuna kadar destekliyoruz.
Bayern münih şampiyonlar liginde final oynasa banane, ama Beşiktaş çeyrek final oynasa hemen oyun havasına bağlarım
Önemli olan bizim kazanmamız, bizden olanın kazanması!
onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Beşiktaş'ı bu kadar küçük görmenizin sebebine anlam veremedim.Bayern geçtiğimiz sezonlardaki bayern değil..İç sahadaki maçta beraberlik yada Beşiktaş galibiyeti bekliyorum fakat alianz arena da şanslarının olduğunu düşünmüyorum.Umarım tur'u Beşiktaş geçer fırsatım olursa maçı Vodafone arena da izleyeceğim
mustafams adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir galatasaraylı olarak söylüyorum bu sene beşiktaş avrupada çok farklı neden bilmiyorum ama deplasmanda beraberlik ve istanbulda galibiyet gelecek diye hislerim var inşallah böyle olur.
Bir yanda bu kadar iyi niyetli, rekabetin ülke sınırları içerisinde kalması gerektiğini düşünen güzel arkadaşlarımız var;

fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Beşiktaşlıları anlamıyorum 2 yılda top oynamayı öğrendiler diye bu kasıntı niye? Münih var karşıda neyin özgüveni bu. Fark yemeden elenin de olsun bitsin olay işte.
114 Yıllık tarhilerinde ilk defa şampiyonlar ligi guruplarından çıktılar diye bi hava bi hava
Bu arada 2 yıldır oynadıkalrı takımlar gerçek şampiyonlar ligi takımları değildi Porto cart curtu geçin ilk dafe gerçek şampiyonlar ligi ekibi ile oynayacakları maçı izleyeceğiz ve göreceğiz.
Diğer yanda;rekabet için kendi ülkesinin bir takımının, yabancı bir takımdan fark yemesini isteyen böyle fanatik arkadaşlarımız var. N'olur hiçbir çıkar gözetmeden, sadece göğsündeki Ay-Yıldız için destekleseniz.. " Beşiktaş taraftarı İsrail bayrağı açtı, Fener taraftarı Yunan forması giydi, Galatasaray taraftarı Ermenistan kaşkolu taktı, ben niye onları destekleyeyim ki " diyerek,o aciz, hain insanlarla olmak yerine, " Bunu yapanlar Türk olamaz " diyerek,rakibinizi avrupada destekleseniz ve onlara en güzel cevabı verseniz olmaz mı?