fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş yazdıklarımı bir okusan hiç böyle şeyler yazmıycaksın ama idrak edemiyorsun sanırım ben yine yaziyim.
Bir önceki yazıda belirttiğim gibi " Son yıllarda iyi oynamıyoruz ve futbolumuz kötü (buna rağmen lideriz) " biz kötü oynadığımız için siz iyi gibi gözüküyorsunuz.
Çekememezlik olayına gelince sizin havanıza örnekle; "askerliğe yeni başlamış torunların kendini üst devre görmesi gibi" daha şafağınız çok.
Hiçbir zaman dünya çapında bir takım olmadınız ve olamayacaksınız.
Amaç nedir? Gelip Beşiktaş'ı kötüleyeceğine başarılar dilesen sence daha mantıklı olmaz mı? İlk baş yönetim istifa diye bağırıp sonra şampiyon Galatasaray diye bağıran kimler? Beşiktaş bu yıl ilk kez çıkmış olabilir, ama rekor kırarak çıktı. Hani namağlup şampiyon olma hevesiniz vardı ya onu ligde ve şampiyonlar liginde yapan takımdır. Her takımın kendine göre çok büyük başarıları vardır. Uzatmak istemiyorum son 2 yıldır var dediğin takım 114 senedir burada büyüklüğünden asla bir şey kaybetmez Beşiktaş. Son olarak en azından Bayern Münih'e eleniriz Östersund denen köy takımına değil.