Hocam finanstan biraz anliyorsaniz Market Demand'in fiyati nasil etkiledigini de biliyorsunuzdur o zaman. Market Cap'i 100 ile carpip buluncak kadar basit olsaydi su anki butun crypto currency degerlerin nereye gidebilcegini tahmin edebilirdik. 100$ sadece bu isi profosyenel olarak yapan kisilerin tahminidir. Seninde bu fiyata ordan vardigina vardim gibi. Ayni kisiler bitcoin 10K cikmaz diyorlardi hatta 1K cikmaz diyorlardi.
Gayet'de basit matematik formülü ile açıklanır.
Market çapının
%60 BTC
%10 ETH
%5 BCH
%3 LTC
%2 Ripple
Kolay olsun diye yuvarladım.
Toplam market hacmi 494M USD.
BCH patlamaya hazır bir bomba genelde bu forumdaki herkesin gözünden kaçıyor ama bu adamlar piyasayı istedikleri gibi değiştirebiliyorlar. %30 BTC madenciliği bu adamların elinde. Ellerindeki en büyük silahlardan birisi budur.
21M Adet
ETH smart contract ile zaten ICO ve birçok coin altyapısını destekliyor. O yüzden onunda yeri çok sağlam ve sürekli kendisini güncelleyen bir yapısı var.
96M Adet
LTC ile birlikte asıl başladığımız yere dönelim
84 M üretilmiş
IOTA 2.8 milyar adet üretilmiş ve mevcut fiyatı 5 USD
IOTA ilk 3'deki koinlerden birinden pazar payını alamadığı sürece aşırı değerlenemez. IOTA'da bunu başabilecek bir coin değil şu an için.
Fiyatı artar, artacakta ama ETH gibi bir yılda 48 kat değerlenemez.
10 kat bile değerlenmez. 10 kat değerlenmesi ETH'den 2 kat daha fazla market çapına ulaşması demek oluyor ve bu mümkün olsa bile fiyatı 50 usd oluyor ama bunu yapabilecek bir yapısı yok, Bir teknolojisi yok vs.. vs..
Yok siz değerlenir diyorsanız amenna, İnşallah değerlenir inşallah kazanırsınız ama bu işler böyle yürümüyor
Merhaba arkadaşlar. 1000 TL lik IOTA almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? Önerdiğiniz başka coin varmı? xrp gibi
En basit ve en önemli soruyu müsadeniz ile ben sorayım hocam.
Niye IOTA almak istiyorsunuz? 1600 tane daha çeşit varken neden IOTA?