Güzel ülkemde hem faiş vergiler ödeyelim, hemde ek gelir elde etmemiz engellensin. New Turkey.
Güzel ülkem'de yaşamak'tan memnun değilseniz bir çok çıkış kapısı var

Ayrıca Dünya'nın bir çok yerinde ek gelir'de olsa gelirin vergisi vardır. He bazı ülkelerde ve liman şehirlerinde şirket kurarsanız gelir vergisi ödemezsiniz.
Devletin bu konuda sağladı bir çok avantaj var, Örneğin 29 yaş altı gençlerde yıllık 75 Bin TL'lik kâr için (ciro değil) gelir vergisi yok. Ayrıca bazı liman şehirlerinde ve yine bazı tekno merkezlerde şirket kurduğunuzda yine gelir vergisinde muaf oluyorsunuz. Yine aynı şekilde üniversite mezunu genç girişimciler için vergi muafı var.
Madem para kazanıyorsunuz gidin 500-1000 TL para harcayın şirketinizi kurun. Ben bu sene 400k ciro yaptım resmiyet'de kâr'ım 75 bin tl olarak sabitledim ve %0 gelir vergisi ödeyeceğim
Bitcoinden vergi alınması kadar doğal bir şey yok.
Hem vergilerden ondan bundan şikayet edeler ülkemizin parası TL'ye destek olmak yerine paralarını gidip yabancı firmaların hesaplarına yatırıp o ülkenin ekonomisine destek olurlar, Al sat yaparak o ülkenin ekonomisinine güç katarlar, Sonra devlet vergi isteyince neden istiyor. İstememesi aptallık olur bence.
Yanlış anlamayın 16 yaşındaki çocuklar bile abi biraz param var bitconin mi alsam diyor. Herkes bu kadar çok Bitcoin aldı diye bitcoin bu kadar değeri arttı. Millet TL'sini çekti, altınını bozdurdu, gitti bitcoin aldı.
Bence iyi oldu, çokta güzel oldu. Vergi oranlarından bende şikayetçiyim bazı yerlede gerçekten çok ancak devletin sunduğu indirim yada desteklerden faydalanıldığında o kadar'da zor değil.