Enes batur denen çocuk youtubeyi herkesten önce çözmüş birisi. Kim ne derse desin youtubenin %60 izleyicisini 5 - 14 yarş arası oluşturuyor. Enes denen eleman reel hayatta ekrandaki gibi şabalak bir tip değil çok efendi düzgün biri. Çocukla çocuk oluyor ekranda. Hedef kitlesini çok iyi çözmüş trende yön vermesini iyi biliyor. Sizin saydığınız youtuberler arasında barış özcan, orkun ışıtmak gibi youtuberler %40 pastayı bölüşüyor aboneleri yetişkin, yetişkin adama like at yorum at vs vs desen atmaz yönlendiremezsin ama aboneler çocuksa!!!!! . Enes batur abonelere baskı yapmasını çok iyi biliyor ve kendisine sağlam oy çekti. Sonuç ödül aldı. Yanlış anlamayın ama adamın 5.4 milyon abonesi var parti kursa meclise girer
En mantıklı yorumu bu arkadaş yapmış. Enes Batur youtube'da sık sık karşıma çıkıyor en eskilerden ve abone sayısı hayli yüksek ama izlemiyorum tabi. Evet sen de sevmeyebilirsin itici biraz, ama yani anlamıyorum bu kin niye?
Adam çocuklar için video çekiyor zaten, hedef kitlesi sen değilsin? İzlersen sana tabii ki ergence gelir. İzleyen çocukların amacı youtube'da vakit geçirmek ve eğlenmek. Ve enes batur denen şahıs bunu çok iyi yapıyor hatta çocuklar bu arkadaşa bayılıyor.
Bir buna gıcık olurum.
İki şimdiki nesli beğenmeyen tiplere ki bizden önceki nesilde bizi beğenmiyor bu tamamen psikolojide pozitif ayrımcılık konusuna giriyor, evet en mükemmel sensin Ya bi bitmediniz arkadaş, egonuzu savunma mekanızmanızı bi kenara bırakın artık lütfen. Ben bu arkadaşları, etrafta "survivor'a alırsanız valla birinci olurum acun abi beni yarışmaya alın ve sadece izleyin" tarzında dolaşan kendi sınırlarının farkında olmayan, megaloman, cahil, kesime benzetiyorum.