Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vaktinde yaptığım bir şeyi söyliyim.
Google maps'de web sitesi ekli olmayan firmaları bulup kendi sitemi ekleyip hit alıyodum Özellikle niche siteler için çok güzel hit alıyodum. Tabiki kendi alanında ekliyodum.
Mesela araba sigortası üzerine firmalara bakıp web sitesi olmayana kendi sitemi ekliyodum. (google 3. seviye rehber mi ne olmuştum)
Sonra bi arkadaşa bahsettim ve heralde 1 günde 20-30 tane denemiş olacak ki artık eklediklerim kabul edilmedi
Ben 3-4 günde 2-3 tane ekliyodum. Bunun için bir çalışma yapılabilir.
Güzel yorumun için teşekkür ederim hocam Yani söylediğin şey, google maps'de birçok firmanın internet sitesi ekli değil. Otomatik olarak o firmanın websitesini çekecek (varsa) , yoksa aynı lokasyonda barınan alternatif başka bir firmanın web adresini alternatif olarak ekleyecek .. Bu mudur hocam ?

Stores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi sadece + katacak bir kısımdan makale yaazmanız bu dönemi atlatırama sonraki döneme sıkıntı yaratır. Hacklink konusunda bu dönem makale hazırlayabilirsiniz ama ikinci dönem yazılım kısmında sıkıntı çekmez misiniz?
Yazılım kısmında benimle beraber 1 tane konusunda uzman prof. Dr. hocam var , akademik makaleyi onun adını da yazarak teslim edeceğiz. Hocanın öz kardeşi de Google developer , o da katkı sağlayacak.Yani önemli olan çok güzel bir konu bulunması , gerisi gelir Allah'ın izniyle hocam