Merhaba arkadaşlar.
Bir müşterim taş ocağında kullanmak üzere bizim web tabanlı bilgisayarlı kantar programı ürününü satın alacak. Fakat bununda kullanacakları muhasebe programı ile entegre olmasını isterler.
Logo, Mikro gibi veritabanı sunucusu lokalde bulunan sistemlerle biz hali hazırda haberleşebiliyoruz. Fakat müşterim web tabanlı bir muhasebe programı ister.
Luca ve Paraşüt ile ilgili araştırma yapmışlar. Ama bunlarda bildiğim kadarıyla kapalı kutu dışarıdan bir veri alış verişine kapalılar.
Bizim program xml olarak çıktıda verebiliyor, api metodlarıda var, direk veritabanı olarak birşeyler de yapabiliriz lakin bana bu işte Web Tabanlı Muhasebe Programı olan ve bu entegrasyon ve veri alışverişine açık olacak bir çözüm ortağı gerekiyor.
Sonuçta muhasebe programı olunca eğitim, bakım gibi ek yükümlülükler var. İşin o tarafında sadece buluşturucu olmayı düşünüyorum. Yani müşterime "bak muhasebe programını buradan alırsan uyumlu olarak çalışır" diyeceğim.
Elinde web tabanlı muhasebe programı bulunan böyle bir arkadaş varsa iletişim bilgilerini rica ediyorum.
İyi çalışmalar.