Merhaba;
Öncelikle bu sitem adına logo çalışması için birkaç ayrı tasarımcıya çalışma yaptırdım. Bana sadece font ile yazılmış logolar geldi. LOGO TASARIM dediğimiz hadise sizlerin de takdir edeceği üzere bir yaratıcılık ve yaratıcılığın görselliğe dönüştürülmüş halidir. Bu neden dolayısı ile bana font ile logo yaptım diyecek arkadaşlarımız lütfen yazmasınlar. Daha önce çok fazla logo yaptırdım. Ne istediğini bilen birisi olduğum için beğenmediğim logoya para vermem.
NOT: Tabi ki bazı bireysel ve kurumsal logolar olur ki font bütün işi çözer. Ancak bizim sitemiz bu şekilde değildir. Bu neden dolayısı ile aşağıdaki detayları lütfen iyi analiz ediniz.
SİTE ADRESİ:

(Lütfen alan adını konu içerisinde bütün olarak geçirmeyiniz)
SLOGANIMIZ: Endless Hair World
ALAN ADININ HİKAYESİ: 8 rakamı son dönemde birçok farklı şekilde insanlarda algı yarattı. TV8 projeleri, 8 numaralı popüler futbolcular, sabah kalk ya da iş başlama saatinin 8 olması. 8 hayatımızın her noktasında. Bu noktada kısa ve öz bir alan adı tercih etmek istedim.
SİTE İÇERİĞİ: Saç modelleri, Saç bakımı, Saç Boyama, Saç Ektirme, Saç Renkleri, Ünülerin Saç Modelleri ve saç hakkında her şey.
LOGODA İSTENİLEN RENKLER: Instagram logosunda kullanılan üç renk tonuna yakın. Mor, Turuncu, Turkuvaz geçişli
LOGO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER:
- Yukarıda da bahsettiğim üzere öncelikle bana düz bir şekilde sadece font işi logo gelsin istemiyorum. Logo içerisinde Facebook profil resmine, Instagram profil resmine koyduğumuz zaman sırıtmayacak, bizi hatırlatacak bir 8 olsun istiyorum.
- Aynı zamanda uygun bir şekidle saçı anlatan da bir obje, çizim çok önemli.
- Logoyu büyük boyutlarda çizmenizi rica edeceğim. Logo dosyasını Aİ, PSD ve PNG formatlarında almak istiyorum mümkünse.
TESLİM EDİLMESİ GEREKEN SÜRE: Proje zaman kaybından dolayı logoyu belirleyemediğimiz için sürekli ertelendi. İstisnasız anlaşmadan sonra 24 saat içerisinde teslim edilmesini rica edeceğim.
ÖDEME HAKKINDA: Logo işi için sürekli ödeme gönder, ödeme al. ENPARA ile şuan çalışamadığımdan sürekli HAVALE / EFT ücreti ödüyorum. E-Ticaret puanım ve güvenilirliğim ortadadır. Belirttiğim süre içerisinde logo teslim edilmez ise ödemeyi geçmeyecek, anlaşmayı noktalayacağım. İstediğim gibi bir iş gelmez ise takdir edersiniz ki BEĞENMEDİĞİMİZ LOGOYA PARA DEMEK YERSİZ. Gerekirse tasarımcımız üstüne bir iki çalışma yapıp alternatif sunabilir.
Yukarıda belirttiğim detaylar sizlere (ÇOK ŞEY İSTİYOSUN) dedirtmesin. Ben sadece istediğimi derinlemesine anlattım hepsi bu.
ÜCRET TEKLİFLERİNİZİ PM İLE BEKLİYORUM.