Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu fiyata fena değil hocam. 2.el macbook veya msi monster turevlerine bakmanizi tavsiye ederim
hocam 2.elden uzak durim dedim montsterlar iyi aslındada hocam aklımda bu var açıkcası onlarıda beğendim ama
erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir aralar bende araştırıyordum. F/P olarak en iyi ürünlerden biri. Fanlarının kolay çıkıp değişmesi fln çok iyi. Ürün hakkındaki şikayetlere bakın, sorunsuz bir bilgisayar ise kesinlikle alınabilir.
saolun hocam bu bilgilendirme için ve F/P olarak en iyi ürünlerden biri derken onu anlamadım kusura bakmayın F/P noluyor

ahmetozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dell'e bi türlü ısınamadım nedense. 3 gün önce şu ürünü aldım eğer bütcen uygunsa şiddetle tavsiye ederim
https://urun.n11.com/dizustu-bilgisa...-gt-P222599288
hocam o bütçelere çıkamadım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu makine iyidir, kullanan arkadaslarim var ve gayet memnunlar. Bunda benim düsünceme göre tek sorun ekranidir, ekrani pek hosuma gitmiyor. Bu nedenden dolayi bende Dell XPS 15 almayi düsünüyorum, fiyati biraz daha pahali ama ekran konusunda biraz daha iyi.
hocam dediğiniz gibi bende tasarımını pek sevmedim ) söylediğiniz pc de çok iyi bütçeniz varsa alın hayırlı olsun şimdiden