fLayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Galatasaraylıyım Babadan ogula nesilim bunu bir. Bu sene Beşiktaşın Ş.ligindeki her maçına arkadaşlarıma destek vermek için kol kolaya gittim Alalhtan onlar Gerçek Karakartallılar senin gibi renkli menkli demezler Bu ulkenin hangi takımı olursa olsun yurt dışında Desteklerler Senin gibi realm adrid atkısı açanlardan degiller emin ol buna. Bu arada Aramızdaki farkdan konuşmuşken

Ceza; Fark var Dinlemeni tavsiye ederim.
Boş konuşuyorsun ben bu konuda kimseye renkli demedim sadece mesaj beğendim onun için öyle yazdığını düşünerek cevap verdim ama sen çirkeflik yapmaya çamur atmaya son dönemdeki başarısız takımınız yüzünden bizlere sallamaya başladınız. Ben hiç bir Türk takımına karşı oynayan yabancıyı desteklemedim desteklememde, kaldı ki senin takımın taraftarı olupta bize karşı gelenleri destekleyenler de oldu, sırf bruma oynuyor diye alman olan arkadaşlar gördüm. Dikkatini çekerim bu sene gruptan yenilgisiz çıktık boş resimlerle gelme buraya. Anlıyoruz renkli taraftarlar olarak özlediniz avrupayı oradaki eski başarılarınızı ama artık işiniz zor ve bu pek mümkün olmayacak, son 5 senede Türkiye'yi avrupada temsil edip ülke puanına en fazla katkı yapan takım biziz. Herneyse son mesajımdır böyle renkli fanatik yandaşlar bir araya gelince tartışılmaz saçma bir hal alıyor konu.