onureroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şampiyonlar Ligi'nin en basit grubuydu. Leipzig ilk defa katılması nedeniyle yoktu diyebiliriz. Hatta izledik ve gördük ki pozisyona giremediler. Bunu yerel lig olarak değerlendiremezsin. Ona bakarsan 10 kişi kalan kayseriyi yenemedi beşiktaş. diğer taraftan monaco kendi liginde bile bu sezon çok basit maçlar verdi. elbette monaco küçümsenmez. lakin mbappe gibi bir oyuncusunu kaybetti. porto iki sezondu eski halinden uzak.
Ha benim için de ölçüt şudur R.Madrid, Juve'li gruptan çıkarsan eyvallah.

Osterstund denen takım Bilbaolu gruptan lider çıktı.

yani asıl sınav şimdi başlıyor diyeceğim lakin beşiktaş kendi rekorunu kırabilir! Keza Heynkes gelene 8 gidene 9 attıran bir adam :d
Yenilgisiz lider çıkan ilk Türk takımı oldu. Ülke puanına katkısı en çok olan takım oldu. Ayrıca şuan dünya kulüpleri ile yarışıyor istatistik olarak. Ama takımların başarılarını tartışmak değil ikisi de Türk takımı, Ben Beşiktaşlıyım, fakat Galatasaray'da benim takımım Fenerbahçe'de. Bizim ülkemizde son yıllarda fanatiklik çok aşırı artmış durumda bu da gerçekten saçmalık! Eskiden aynı tribünde iki farklı takımı tutan taraftar beraber maç izlerdi kardeşce. Şimdi böyle bir şeyin olması imkansız gibi. Buraya bazıları gelmiş yok kolay gruptu yok şöyle yok böyle kardeşim bu takım senin ülkeni temsil ediyor boru değil yani. Arkasında durup sahip çıkmalıyız, hangi takım olursa olsun. Bu bilinçle hareket edip birbirimizi desteklersek gelişiriz, birbirimizi karayalarak ancak kendimizi kandırırız.