Öncelikle Bilgisayar Mühendisliği okuyan bir DGS'li olarak merhabalar diyeyim ve küçük bir iki şey anlatayım yaşadıklarımdan. Şehir konusunda nerede rahat hissediyorsan kendini şansın varsa orada oku. İlk bende özel üniversiteye gideyim olduğum şehirde kalayım diye düşünmüştüm 1 senenin ardından bıraktım. Daha sonra şehir dışı tuttu, oraya gittim derken tek yaşamaya alıştım. Daha çok boş zamanım oldu, daha çok araştırdım, daha çok çalıştım yeri geldi daha çok gezdim istediğimin bu olduğunu fark etmiştim. Daha sonra DGS'ye girdim kazandım şimdi yine farklı bir şehirde aynı şeyleri yapmaya devam ediyorum. Mutlu muyum mutluyum.
Biraz uzun oldu ama anlatmaya çalıştığım şey maddi yönü ortalama aynı olur. Önemli olan senin ne istediğin, ne düşündüğün. Farklı bir şehire gitsen bile illa ki bir şekilde düzenini oturtuyorsun kaygın buysa. Ekstra olarak girmeyi düşündüğün bölüm pek üniversiteye bakmaz. Tabi belli başlı üniversiteler hariç. Kendini ne kadar geliştirirsen bu sektörde de kendine o derecede yer bulursun ister x üniversitesi olsun ister y üniversitesi olsun fark etmez.
Sorularının bir kısmına cevap verebildiğimi düşünüyorum. Amacım bu soruların haricinde kafanda ufakta olsa bir şeylerin oluşmasını sağlamaktı. Ne zaman istersen buralardayım. Sağlıcakla...