Emx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeniden pazarlamayı kurmanız gerekiyor,kurulum sonrası sitenizin bir süre istatistik toplaması lazım örn:1000 tıklama gibi bir rakam,daha sonra sitenize tekrar tekrar gelenler tıklasalarda bütçenizden harcama yapmayacak.
Ben bunun doğru bir bilgi olduğundan emin değilim. Bildiğim kadarı ile yeniden pazarlama kampanyası daha önce reklamınıza tıklayarak gelen birinin görüntülü reklam ağında başka siteleri ziyaret ettiğinde sizin reklamlarınızı tekrar tekrar görerek sitenize geri dönmesi için tasarlanmıştır. Yani aslında reklamınıza başka mülklerde tekrar tekrar tıklanması beklenmektedir. Ancak arama ağındaki reklamınıza tekrar tıklandığında bütçeden harcamaz diye bir ifade göremedim ben. Dilerseniz sizde aşağıdaki linkden konuyu inceleyin, Tabii kampanyanızın arama ağı kampanyası olduğunu varsayıyorum yani görüntülü reklam ağı kampanyanız yoksa zaten yeniden pazarlama reklamı da yapamazsınız.
Yeniden Pazarlamayı Kurma Hk. Link
Siz kampanya görünümü sekmesinde sütunları değiştir butonuna tıklayarak, performans bölümü bölümü altındaki seçeneklerden geçersiz tıklamaları etkinleştirin ve oradan geçersiz tıklamaları takip edin. Sistem tespit ettiği geçersiz tıklamaları zaman zaman hesabınıza otomatik olarak iade eder. Eğer sistemin tespit edemediği ama sizin başka bazı yöntemlerle tespit ettiğiniz bir tutarsızlık varsa o zaman elinizdeki doneler ile inceleme istemeniz gerekir bunu da yardım veya bize ulaşın bölümünden kendiniz yapmanız lazım.

Tabii asıl sorunuz olan reklamı bir gören bir daha görmesin diye bir ayar adwords de yok bunu belirtmeyi unutmuşum.