Merhabalar 15 yıldır gözlük kullanırım. Kullanan bilir bazen cok zor gelir takmak onu. Açıkçası sevmiyorum pahalı bir çerçeve alayım takarım dedim yinede sevemedim. Gözünü çizdiren arkadaşlar aramızda oldukca fazla oldugunu düşünüyorum malum bilgisayardan ötürü çokca bozuk olan vardır.
Çevremde bu operasyonu geçiren 2 kişi var birisi memnun diğeride memnundu ama bir kere mikrop mu kapmış ne olmuş tekrar bir operasyon geçirmiş ama operasyon sonrası yığılmış kalmış ayağa kalktığında hemşirelerde çok korkmuşlar nabzı bayağı yerle bir olmuş müdehale etmişler Allahtan. Açıkcası bunun sonrası korkmadım değil

İkincisi bu arkadaş geçenlerde göz muayenesi olurken astigmat çıkıyor nasıl oluyorsa bu kişi lazer olmadımı
Gözlerim biri artı biri eksi sanırım sol göz 1,75 sağ göz 0,75 civarında. Sol gözümden buna çok şükür diyorum fakat gözlüğü cıkarınca bulanık flu görüyorum haliyle.
Gelelim soruma. Bu operasyonu geçiripte içimi rahatlatacak hocam bu kadara burada oldum bu denli rahatladım yada dezavantajı bu şekilde oldu diyecek birileri olduğunu düşünerek r10 ailesine danışmak istedim

Bilgilendirirseniz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.