Maddiyat önemli değil. Şu an büyük bir bütçemiz var fakat opencart yolunda aramaya gittik. Buradan
@KilitX; ve
@AdonisBG; gibi üstatların yaptığı işler evet güzel ama şu sıkıntı olabilir mi düşünmedik değil. Biz yaptırdıktan sonra sürekli bir sorun olacak mı ? Biraz çok araştırdım opencart sistemi ve sürekli işte kurmayın hocam pişman olursunuz, yazılımcı bulamazsınız, sorunlarınız gün geçtikçe çoğalır vs vs .. Bir sürü bu tarz yorumlar geldi. Aklımızı bulandırmadı değil

Kararsız kaldık bu konuda. T-SOFT iyidir, işinize en azından daha çok yarar diyen kesimde oldu ama onda da şu durum var. 5.500 TL paket ancak kesiyor bizi ve yıllık 2.750 TL yenileme bedeli + kiracısınız herkesin de dediği gibi.. Maddiyat önemli değil bunu tekrar söylüyorum ama bu bizim içimizi rahat ettirir mi ? Ya da biz ilerde büyüdüğümüzde her işimizi yapabilecek, her gelişim desteğini sağlayabilecekler mi ? Özel destek için bile aylık 600 TL + KDV ücret istiyorlar
opencart sorun çıkarmaz, domain başı 120$ lisans bedeli ile satılan nitro cache modülünü sınırsız lisansla 100 liraya, hızlandırma yazılımı adıyla satın alırsanız o sorun çıkartır, bilmem anlatabildim mi?
kitapyurdu.com 15 senedir opencart kullanıyor, dediğiniz gibi sıkıntılı, sorunlu bir sistem olsa, trafik kaldırmaz, o kadar ürüne opencart destek vermez deseler sıfırdan bir sistem yazdıracak veya ticimax, ideasoft, tsoft vs gibi bir sistemi alacak paraları mı yok?
oepncart, prestashop, magento gibi açıkkaynak sistemlerde yol haritanız ve yol arkadaşlarınız sağlam olursa, sisteminizi de düzgün, temiz hazırlarsanız yıllarca sorunsuz kullanırsınız... sadece woocommerce önermem, sebebi de işi ehline vereceksiniz. blog altyapısı için yazılımış bir scripti sürekli eklentilerle yamayarak bir yere kadar gidersiniz. sonuçta wordpress dediğiniz sistemin veritabanı 11 tablodan oluşuyor...