merhabalar. youtube'a bir video yüklemiştim 5 ayda 100 bin'e yakın izlendi. telif hakkı talebi vardı fakat telif sahibi reklam ücretinin kendisine gitmesi şartıyla yayınlamama izin veriyordu. buna karşı hiçbir müdahalede bulunmadım. 4.5 ay 1.sırada yerini korurken son 10 gün içerisinde arama sonuçlarından tamamen kaybolduğunu gördüm. zaten isminde dahi tek videoydu yazıldığında en başta çıkardı. videom ne yazarsam yazayım hiçbir şekilde çıkmamaya başladı, hiçbir sayfada yok. videonun ismini google'a dahi yazarken en başta çıkan arama sonucu arama motorlarında dahi çıkmamaya başladı. başka bilgisayarlardan, başka youtube accountlardan da aramayı denedim fakat yine çıkmadı. video yöneticisinden baktığımda hiçbir engeli bulunmuyor, videoma sadece link verilerek giriliyor.
daha ilginç olanı bahsettiğim videom hiçbir müdahalede bulunmadığım halde yorumlara kapanmış. daha sonra kendim tekrar açtım. videomun arama sonuçlarında yok olma sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim ? bu telif sahibinin işi olabilir mi ?