1 Yıllık kanalım var, içerisinde yaklaşık 300 video var ve hepsi para kazanmaya açık. Oyun videoları, LOL, Knight, CS-GO.
Ancak son 1 haftadır attığım her videoya diyor. Tek tek manuel inceleme istiyorum. Bir zararı olabilir mi? Günlük 2 video atıyorum. Sorunun çözümünü bilen varmı?
Videolarımı çektikten sonra adobe premier ile montajlıyorum. Telif vs kesinlikle söz konusu değil
Konu zaten telifle alakalı bir durum değil. İçeriğin reklamların çıkmasına uygun mu değil mi bununla alakalı. Örnek veriyorum : Kanalında bulunan videoda herhangi bir küfür hakaret varsa bu reklam için uygun olmayan içerik olarak sınıflandırılabiiyor. Ya da uygun olmayan bir görüntü (saçma video, kanlı görüntü vs. gibi) Eğer videolarında sakıncalı bir içerik olmadığına inanıyorsan manuel inceleme iste, büyük ihtimalle para kazanmöa tekrar aktif oalcaktır. Benim de yaklaşık 10 adet videoma bu şekilde uyarı gelmişti. Ben hepsine inceleme istedim, hepsi de onaylandı ve yeşile döndü. Yani para kazanma aktif hale getirildi.