Tek tek alıntılayamıyorum. Konuya eklemelerde bulunan ve gayet yapıcı eleştirilerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ana konuyu sürekli güncelliyorum sayenizde.
Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben yorulurum dikkat ederken. gerek de görmüyorum. çok emo styla yazılmadığı sürece problem yok bence. saygılar
Yorulduğumuz ve üşendiğimiz için bozuluyor zaten güzel Türkçemiz.
ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cem abi estağfirullah nasıl yazılıyor Faydalı bir düzeltme konusu olmuş umarım Türkçemizi düzgün kullanırız.
Arapçaya ve Araplara karşı antipatim var kardeşim, bilen birilerine sormalısın

MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akbank to Ziraat: Bu nedir yahu .r10 kategorisi olan off topic nedir demezsin

ayrıca radminin ismi ryönetici olsun
Forumla ilgili görüşlerinizi, forumda kategorisinde belirtin

xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu: Türkçe'ye Saygı:
Kategori: Off-Topic
Ah R10 ah
WebWon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmla kuralı takıntısı olanlar ŞU arkadaşın konularında sakın gezinmesinler.
İyi ki o arkadaşın mesajlarına denk gelmemişim. Şakaysa komik, değilse daha komik türden bir arkadaş

Yenile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yeniceri; imla kurallarına dikkat ettiğin belli!!!1!! Nickin yanlış yazılmış. Bir insan nickini neden yanlış yazar ki, anlamak zor. Yeniceri değil Yeniçeri
Onu bana değil, müdürüne soracan olum

HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sa0L H0caM PayLaŞıM İÇ1n
Emo TicHaREd mEsLEk LiSesi BitTimİ

Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yayınlamak değil yayımlamak
Aslında bu tam olarak kullanıma bağlı değişir. Eğer kitap veya yazılı bir şeyden bahsediliyorsa "yayımlamak", televizyon, radyo veya video gibi görsel bir şeyden bahsediliyorsa "yayınlamak" doğru olur diye biliyorum.

Random gülmek, yani rastgele tuşlara basarak güldüğünü ifade etmek "asdfasdgasd", Türkçenin bozulmasıyla alakalı bir durum değil, popüler kültür ile alakalı bir durumdur. Beğenirsiniz beğenmezsiniz bu sizin kişisel düşünceniz olur, ancak bunu yapmak doğru veya yanlış diyemezsiniz. Bir kelime yanlışı veya kullanım yanlışı değil sonuçta.
Random gülmek değil, rastgele gülmek desek daha iyi olur Harflere rastgele basılması farklı bir konu evet. Bazen Skype'de ben de yapıyorum. Ama forum da kullanmasak daha iyi olur. Yine de haklısın. Teşekkürler.

SpyError adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
alttaki kelime Konunuzda 2 kere yer aliyor hocam.
  • Orjinal değil Orijinal
Eyvallah, hızımı alamamışım Düzeltiyorum hemen.

Ekleme: Konuya katkı sağlayan herkese, naçizane R10+ verdim. Hepinize tekrar teşekkürler.