elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HAZIR SİSTEM SATAN VAR 120 LİRAYA BEN ONU ALIRIM DAHA MANTIKLI madem plemik yapacaksınız Mümkünse yorum yapmayın eklenecek işlemi yapacak arkadaş buldum KONU Kilit

hazır sistem var zaten 120tl verip onu alırım aynı işlemdir sonucta kendi scriptime entegre edilmesi gerek dedim bos yorum yapacagına kendi işine baksan daha yararlı olacaksın NE VERELİM MİLYARMI DÖKELİM bir ödeme sistemi için Aranan Kişi bulundu konu kapandı ok mumkunse benim hic bir konuma yazma
-Öncelikle konuşma üslubunuza dikkat edin.
-İkincisi ben yazılımcıların haklarını savunuyorum bu da benim işim zaten yani zaten yararlı oluyorum.
-Üçüncüsü hazır olan sürümden kazandığı için ucuzdur. Size özel birşey her zaman pahalıdır. Hazırdan daha ucuza özel iş istemeniz çok manidar. Yapabilecek yeteneğe sahip ve daha ucuza yapan insanlar ise daha da manidar ve trajikomik. Kim aldıysa işi piyasanın katili olduğu için şiddetle kınıyorum.
-Dördüncüsü sizin konularınızı takip edip de özellikle yazdığımı falan mı sanıyorsunuz. Eğer yanlış gördüğüm bir konu varsa sizin de olsa başkasının da olsa ben yine yazarım. Benim yazmama müdahale edebilecek olan siz değil forum yöneticileridir.

İyi günler.