Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir kazım işine başlamayı düşünüyorum ve Antminer s7 kullanılmış cihaz buldum. Bu cihazı almak istiyorum ama alırken neye dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Niyetim cihazı satan kişinin yanına gidip görerek almam ama kontrol etmem gereken şeyler tam olarak ne olmalıdır , cihaz elimde patlasın istemiyorum. Yardımcı olup fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Hepinize iyi forumlar bol kazançlar dilerim.
S7 cihazı eski nesilk şuan piyasada s9 13.5th ve 14th var onlarda çıkalı yaklaşık 1 sene olacak. Yeni cihazlar geldiği zaman eskimiş oluyor. Senin alacağın s7 ler şuan 4.7ths felan oda nerden baksan 1200wat elektrik yaktığını sayarsak aylık 150-170$ getirisi olacaktır sana. Tabi cihaz sağlamsa.
s7 alacağına madem böyle bir cihazı koyacak yerin var (Elektrik süpürgesi gibi ses yapar) s9 almanı tavsiye ederim.
Yada LTC kazmanı L3 almanı tavsiye ederim.
İlla da s7 alacam dersen. Kesinlik en az 30 35 dakika senin yanında çalışsın ısınma problemi var mı yok mu takip et. Alırken power suplly yanında olması güzel olur. Sonra gidip bide 600 700tl verip psu almana gerek kalmaz.