blacktalba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam emin misiniz para kazanmasının kapatıldığına?
Bu bilgiyi başka birisinden almadım. Bu benim şahsi firkim ve bundan %99 eminim. Para kazanması olsa o videolar neden silinsin. Ayda minimum 20Bni-30Bin TL kazandıran videolardan bahsediyoruz. İlk etapta 600 küsür videodan 60 lara indi. 60 lara indiğinde sallantıdaydı belli ki. Sonra itiraz ettiler büyük ihtimalle para kazanmaya ama youtube artık para kazanmanın açılamayacağını bildirdi ve kanal sahibi pes edip videoları kaldırdı tamamen. Başka kanala geçti büyük ihtimalle. Bu benim geliştirdiğim bir senaryo ve büyük ihtimalle böyle oldu. Çünkü bir çok kanalın para kazanması kapatıldı ve itiraz edenlerin çoğu (belki de hepsi) youtube dan olumsuz dönüş almıştır. Para kazanması kapatılan kanalların bir daha para kazanması açılmayacaktır.

Evet daha geçen gün de tahmin ettiğim gibi. "Gamze Nur kanalı tüm videolarını silmiş" diye soranlar olmuştu. Ben de kendi tahminime göre "Muhtemelen para kazanması kapandı başka kanaldan devam ederler" diye yazmıştım. Bugün kanalları gezerken Gamze Nur'un yeni kanalını buldum. Eski videolarda bu kanala yüklenmiş. Şu anda da aktif olarak bu kanal üzerinden devam edecekler. Ama aynı kafayla devam ederlerse bu kanal da para kazanmaya kapanır. Youtube çünkü harıl harıl kanalları denetleyip para kazanmayı devre dışı bırakmaya devam ediyor.
https://www.youtube.com/channel/UCna...8G1jOy478vSCfA