Satıldı, alaka için teşekkürler..
(Piyasada perekende satılan ürünler hakkında bir proje. Bulunamayan ürünler hakkında fikir alışverişi yapılan yer.)
- Site için istenen fiyat; 300 tl (pazarlık yapmıyorum)
- Sitenin aylık getirisi: henüz yok
- Sitenin açılış tarihi: şubat 2017
- Kategori, sitenin içeriği nedir: genel ürün ve hizmet...
- Günlük hit sayısı: 15, 20
- Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) google...
- Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik evet.
- Hosting dahil midir: hayır, süresi dolmak üzere...
- Banlı olduğu sponsor var mı:hayır..
- Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır..
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
- Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır..
Herkese merhabalar. Çok fazla uzatmak istemiyorum, kurulum tema vb... bu site bana 1500 liraya patladı. temayı, 1000 liraya yaptırdık, gerekli düzenlemer ayarlar vb... 1500 lirayı buldu. Satıl diye yok pahasına satışa çıkarıyorum. Siteyi nceleyebilirsiniz. soru-cevap kısmı için ayrı bir soru sorma paneli var. sorulan soruları admin panelden siz onaylıyorsunuz. tema responsive, yani hem masa üstü hemde mobil olarak rahatlıkla kullanılabilir. tema açık kaynak kodludur ve bu yüzden farklı siteleriniz için kullanmak isterseniz, birkaç yerini düzeneltip kullanabilirsiniz. Ben bu siteyi piyasda genel anlamda aranan ve zor bulunan ürünler sorulsun diye açtım. ama üzerinde pek fazla duramadım. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, bakıp siteyi inceleyebilir, güzel ve kullanışlı bir teması var. farklı projeler için de temayı alıp kullanabilirsiniz. alıcısına simdiden hayırlı olsun..