HelixTm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog kursam ve kendi biyografisini paylaşsam dahi yasal olarak bir hak iddia edebileceğini düşünmüyorum. Bu konuda dediğiniz ile kendi dediğim arasında karamsar kaldım diyebilirim.
Bilgiler doğru olursa sıkıntı olmaz, ancak amacımız göstermelik site açmak mı? yoksa google'nın dediği gibi faydalı bir şey yapıp trafik çekerek para kazanmak mı? ben para kazanmak için site açarım.
Yanlış anlama sakın, amacım kötülemek ya da kalp kırmak değil, sadece bilinçlendirmek,
Diyelim ki yazdınız biyografisi, hayatını falan açtınız siteyi, peki kaç kişi gelir siteye? Hadi adam sağ şuan gelmez ama olsun 1.000 kişi, adam 1 yıl sonra ölse kim gelecek? kimse gelmez, pat gitti o kadar emek
Marka isimlerinin ya da ünlü kişilerin domainini almak kimseye bir şey kazandırmaz, aksine kaybettirir, hiç bir mahkemelik durumu olmasa zamandan kaybeder, onun yerine düşünün evde beyin fırtınası koparın, kahve yudumlarken sigarayı yakıp kendi kendinize konuşun, ben ne yapabilirim de bir kaç yıl sonra kendi markamı ortaya çıkarabilirim diyin
Siteyi açınca hop hemen gelsin paracıklar diye bir dünya yok, siteyi açtım, google tanısın, insanlar bilsin görsün diyene kadar zaten 1-2 yıl geçmesi lazım, eğer bu zaman içinde sıkı şekilde çalışıp insanları sitenize bağladınız mı işte ondan sonra kendiliğinden zaten herşey gelir, bunlar sadece benim görüşüm yansıtıyor, başka insanlarda başka düşünür elbette