Merhabalar bir kaç aydır arbitraj yapma fırsatım oldu. Bilgi ve tecrübelerimi ücretli olarak aktarabilirim. örnek olarak yurt dışında şuan bu mesajı yazarken btc 15300 dolar iken (58750 tl) türkiyede 67 bin tldir yani 7-8 bin tl lik arbitraj farkı çıkmaktadır.
Aylık en az %10 kazanç sağlanacağını kanıtlayabilirim, ancak herhangi bir garanti veremem (örnek olarak geçen hafta 16.3k usd ile 2300 usd kar aldık, yani tek seferde %14, yine bugün 13.5 k usd ile 1.5 k usd tek seferde kazanç sağladı).
İlgilenen kişiler için eğitim ücretim 1000 USD, max 3 kişi ile bilgi paylaşımı yapacağım 3 arkadaş birlikte teamviewer ile bağlanacak ve eğitim tamamlanacaktır. Bu işe 10k USD ve fazlasını ayırabilecekler alırsa daha mantıklı olur zaten şuanki fark ile alacağım ücreti tek seferde çıkartabilirler. ilgilenenler pm atabilir.
Eğitim talebinde bulunacak kişiler ile sözleşme imzalamadan para almam ve eğitim vermem. sözleşme şartları tamamen benim haklarımı koruyan ve riskleri anlatan maddelerden oluşacaktır. Tüm risk ve sorumluluk eğitimi alacak kişilere ait olacaktır. iletişim pm
Bunun böyle oldugu acıkca ortada hatta youtube da falan sayısız video var hocam ama olay yurtdısındaki bir borsaya o parayı gönderebilmek. Bi sürü swift kesinti vs ödememek. Bunu nasıl aşabiliyorsunuz bunu mu anlatıyorsunuz?