ahmetislamoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben koineks hesabıma para yatırdım ama diğer işlemleri nasıl yapacağımı anlamadım. LTC nasıl alacağız ve bunu nasıl dönüştüreceğiz?
Koineks hesabınıza para geçtiyse menüden önce market, ardından da litecoin e tıklayın. Açılan ekranda solda Emir Ver bölümünün altında Litecoin Al ve Litecoin Sat diye iki seçenek var. Siz Litecoin Al bölümünden işlem yapacaksınız.
Birim kısmına almak istediğiniz fiyatı (yani 1 litecoin i kaç paradan almak istiyorsanız onu) yazın. Sağ taraftaki " Satış Emirleri" listesinin en üstündeki rakamı yazarsanız beklemeden hemen litecoin alabilirsiniz. Ordaki rakamdan daha düşük bir rakam girerseniz; örneğin şuan en düşük 423 TL'den satılıyor, siz ben 410 TL den almak istiyorum derseniz o zaman ordaki rakamın 410 a düşmesini beklersiniz.
Birim kısmına rakamı girdikten sonra "Toplam" bölümünün yanındaki "+" işaretine tıklayarak tüm bakiyenizi aktarıp tamamıyla Litecoin alabilirsiniz. Yada doğrudan siz kaç paralık Litecoin almak istiyorsanız o rakamı yazabilirsiniz. Ardından alttaki "Hemen Litecoin Al" butonuna tıkladığınızda işlem tamamdır.
Litecoin hesabınıza geçtiğinde de konuda anlattığım şekilde Litecoin lerinizi Binance hesabına aktarabilirsiniz.