Dün kızımın doğum günü olmasından dolayı yorumlara cevap veremedim kusura bakmayın arkadaşlar.
Hocam selamlar, Türk borsalarından litecoin alacağımıza direk olarak IOTA ile takas yapabileceğimiz BTC ya da ETH alsak transfer sürecindeki kaybımız daha az olur diye düşünüyorum.
Anlatırken Litecoin tercih etmemin sebebi transfer ücretinin düşük olması. Yani 100 TL deneme amaçlı girecek olanlar Türk borsalarından BTC ile transfer yapmaya kalksa 25-30 TL transferde kesintiye uğrayacak. Bu rakam Litecoin de 4 TL civarına denk geliyor.
Anlatım için çok teşekkürler. Ref linkinden binance üyeliği oluşturuldu. Ancak bu hesap onayı vs hakkında bilgi verir misiniz? İki sitede de yeni hesap açtım. Hemen onaylanır mı? Hangi belgeler isteniyor?
Binance da hesap onayı 2 BTC üzeri işlem yapacaksanız gerekli. Yoksa 2 BTC ye kadar hesap onayı olmadan da işlem yapabilirsiniz. Koineks te gerekli evrakları temin ettikten sonra çok kısa sürede hesabınızı onaylarlar.
Binance HEsap onayı için yine kimlik falan mi vericez..
Binance da hesap onayı 2 BTC üzeri işlem yapacaksanız gerekli. Yoksa 2 BTC ye kadar hesap onayı olmadan da işlem yapabilirsiniz.
Kimliksiz iş yapabilen türk borsası yok mu?
Bildiğim kadarıyla yok.