Selamlar,
İstanbul Eyüpte oturuyor, evden çalışıyorum. Başka bölgelerde benzer sıkıntılar var mı bilmiyorum ama son 1-1.5 aydır artık isyan ettirecek şekilde elektrik kesintileri yaşamaktayız. Her Allahın günü elektrik gidiyor, şuan da 2 saattir yok. Aradığımda saat 14'te enerji verilecek deniyor, muhtemelen bugün de akşama kadar sürecek.
Plan, program bırakmadı. Çalışırken elektrik kesiliyor, bütün gün heba oluyor. Kurulu düzenimi taşıma şansım da yok ki alıp başka yere gideyim kesintilerde.
Temmuz ayında 312 lira elektrik faturası ödedim(klimadan dolayı). 160 lirası enerji tüketim bedeli. Kalanı ise dağıtım bedeli, zart vergisi zurt vergisi. HEM BU KADAR FAZLA DAĞITIM BEDELİ VE VERGİ ÖDÜYORUZ, NEDEN DOĞRU DÜZGÜN HİZMET ALAMIYORUZ?
Elektrik şirketine şikayet kaydı oluşturdum, epdk'ya ve bimere şikayet ettim. Henüz bir dönüş yok. Bu epdk cevap süresi 4 gün sonra doluyor, merak ediyorum ne diyecekler.
Bu rezillikle ilgili ne yapılabilir? Gerçekten çileden çıkmak üzereyim. Fikir verebilirseniz sevinirim.