Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Neden sürekli kadınlar üzerinden yorum yapma gereği duyuldu? "Ar damarı çatlamamış, utanma duygusunu yitirmemiş hiç bir genç kız mankenlik veya benzeri meslekler adına sahnelere, podyumlara çıkıp çırılçıplak denecek şekilde kendini teşhir edemez. " Birisinin utanma duygusu veya ar damarı hakkında yorum yapmak size mi düştü? Hoşgörüyü emreden bir din de bu tarz yakıştırmaların doğru olmadığını ve bunların hepsinin İslamiyeti kötüleyen yaklaşımlar olduğunu düşünüyorum. O kendini teşhir ediyor dediğiniz kadınların Allah katında ne durumda olduğunu nereden biliyorsunuz? İlerleyen yazılarda 13 yaşında kıza tecavüz ettikten sonra "Şeytana uydum gel sana Ramazan'da yemek vereyim." diyen çok müslüman sapıkları da yazmanızı, en son Orta Çağ Avrupası'nda Papa'nın sattığı cennet tapusunun günümüzde Müslümanlar tarafından satıldığını da yazmanızı isterim. Bu arada "Ece" Türkçe de zaten kraliçe demektir. Bunu kaynak olarak gösterdiğiniz kişinin de bilmesini isterdim. Atatürk her zaman olduğu gibi doğru bir Türkçe kullanmış.