Çok Teşekkür Ederim Hocam Sağolun,
Peki Sabah 8 den 12-1 e kadar kızılayda nasıl zaman geçirebiliriz ? Tavsiyeniz Varmıdır ?
Hoca bence önce bir atıştır hem biraz zaman geçsin ondan sonra canlanmaya başlar avm içinde falan dolaşısın.
Kızılayda herşey var desem sanırım yalan olmaz ondan dolayı Kızılaya geçer biraz atıştır sonra gezerek ve sinemaya giderek vakit geçer :
Bak sana güzel ankaralı tavsiyesi hocam

havaalanından in 442'ye bin kızılayda buluşup metroya binin batıkent istikametinde akköprü durağında inin metrodan çıkın ankamall görürsünüz zaten 10 dakika sürer kızılaydan gitmeniz en güzel oraya gidin ankaradaki en iyi sinema salonu bence ankamalldekidir o saatte aşırı kalabalıkta olmaz

daha sonra filminizi izleyin yemek yiyecekseniz yiyin eski meclisi gezmek istiyosanız aynı metroya binip ulus durağında inin gençlik parkının içinde inmiş olursunuz ordan kime sorsanız eski meclisi gösterir 5 dakikalık yürüme mesafesiyle orayada gitmiş olursunuz.Daha sonrada anıtkabir vs gezebilirsiniz.
Haftasonu Ankamall çok tıklım tıklım oluyor bizim eve 10 dk yürüme mesafesi geneldfe oraya gidiyorum ama kalabalık ve sıkıcı oluyor.
Ayrıca senin tavsiyenede şöyle birsey ekleyim
En alt katta LOKUMCU açıldı oraya gidin herşey ikram lokum tatlı kahve kuruyemiş
tabi ben utangaçlığımdan bir kez bile yapamadım
@Metin2Dizayn;