DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi amaçlı bir site açmışsınız. Bu konu, hakimiyet, emek, bilgi ve uzun süren bir öğretinin sonucunda öğrenilen din konusudur. Aynı inanışta olalım olmayalım çok hassas bir konu üzerine açtığınız sitede doğrulatmadığınız bilgi üzerine paylaşım yapmak ne kadar doğru?
Sizin bu yazılarınıza biri denk gelip islamiyeti çok yanlış algılayabilir ya da bu olayın kaynağını gerçekliğini araştırıp soruşturmadan fanatiklik seviyesinde fikirlere kapılıp islam dinine zararlar verebilir. Bugün bile bu ülkede birçok insan ile konuşurken müslümanların beşeri hatalarını islamiyet üzerine yıkmaya çalışan düşünceler ile yaşarken bu dünya'da islam dininin barış ahlakını nasıl tesis edeceğiz?
Böyle bir alan üzerinde bir yayın yapıyorsanız bu konuda çok hassas ve dikkatli olmanız gerektiğini düşünüyorum. Bu yazını okudum ve etkilendim. Duygularıma yenik düşüp islam inancı ile ters düşecek bir günah işledim. Bu günahın vebalini kaldırma konusunda neler düşünüyorsunuz?
Bu yazıda nasıul bir düşünceye kapıldınız günaha girdiniz doğrusu anlamadım.görüşleriniz yorumlarınız ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.Evet dediğiniz gibi hassas konular ama bütün yazılar elimden gözümden ve onayımdan geçmeden yayına sunulmuyor.Dediğiniz gibi hassas bir konu ve bir başkasının vebalini yüklenmek istemem.ama site sonuçta İslami konular içeriyor ve insnaların kendilerini sorgulaması özdenetiden geçirmesi vicdan mekanzmasını harekete geçirmesi için içerik ve konular barındırıyor.

Kaldı ki makale de tamamen İslam'ı yozlaştırmak isteyen batı dünyasını eleştirmiştir.Her ne kadar düşünerek okuyacak olursak eğer batı dünyası değila slında bizi de çok yakından ilgilendiriyor ama neyse

Allah'ın kitabında Resulünün sünnetinde nerede var mayo bikini ile gezmek.Ha o zaan bunlar yoktu diyeceksiniz belki ama sonuçta tesettür örtünme ayeti var.Farkeder mi?

Saygılarımla