Çok uzun zamandır her mesajımda belirtiyorum.Hesap almak kolay.Yapmanız gereken sadece bir kaç işlem var.

Parası olmayan hesap alamayan onaylatamayan sadece 20-30 lira ile bu onayı alabilir.Makale yazdırmaz kendi yazarsa sadece domain ücreti öder başak bir gider yok.

1 Godaddy üzerinden 4-5-6 liraya domain alıyorsunuz ( uzantı fark etmez gezi tatil üzerine bir domain olsun )

2 Domaini aldıktan sonra host parası vermeye gerek yok. Sponsor hostlardan bir tanesine kaytı yapıyorsunuz ( forumda bir çok sponsor firma var )

3 15 adet 200-300 kelimelik makale yazdırıyorsunuz gezi makalesi üzerine. Nerde ne yenir , nereler geizilir , tarihi hakkında bilgi tarzı ( kendin yaz para harcama )

4 cpanel üzerinden yonetici@siteadi.com yada adsense@siteadi.com ( kendin belirle işte ) mail açıyorsun.

5 Bu mail ile google hesabı oluşturuyorsun ve telefon bilgilerini vs dolduruyorsun temiz bir hesap olacak.

6 Tekrar siteye geliyoruz makalelerin tamamı yayınlanmış olmalı.Ayrıca hakkımızda iletişim gizlilik politikası gibi sayfalar aktif olmalı.

7 Güzel bir magazin teması kurun.Görselliği önemli ben hueman ile aldım bir çok onayı.

8 Adsense üzerinden başvuru yapın ve ilgili kodunuzu header.php ye ekleyin ve bekleyin.

Makale yazdırmaz iseniz ( kendiniz yazarsanız ) 5-10tl domain ücreti ödersiniz.
Makale yazdırırsanız 20-25+ domain ücreti ödersiniz.

Genelde 2. gün onay geliyor. Red cevabı alırsanız temanızı değiştirip farklı bir tema ile deneyin.

Bunun gibi son 3 ay içinde 20+ üzeri onay aldım müşterilerime.Bu anlattıklarımdan birşey anlamayıp soru soran olursa yada pm atarsa yardımcı olamam. Bu işlemler çok basit işlemler.

Hayırlı günler.