Arkadaşlar 24 saati geçti reklam verelim reklam yöneticisine giriyorum hala "değerlendirme bekliyor" yazıyor, facebook support da 24saat içerisinde değerlendirilir yazıyor eğer değerlendirmezse formu doldurun diyor formu 2 kere mail attım birinde ingiliz karı geldi reklam kimliğini ver dedi kimliği veriyorum bu değil diyor, diğeride mail attım Türk çıktı ilgili departmana ilettim isteğinizi dedi ama hala "
değerlendirme bekliyor" yeni reklam verende değilim önceden max 10 dk içerisinde reklamınız onaylandı bildirimi gelirdi ne oldu buna anlamadım gitti.
Güncelleme: o uzun süre değerlendirmede bekleyen reklamım reddedildi, onun yerine ona benzer reklam verdim dün ve reklamı verirkende yarın 12:00 de yayınlanmasına zamanladım ve bugün saat 15 gibi faceye girip baktığımda 3 saat önce reklamın onaylandı bildirimi geldi. Bu Facebook'u anlamak cidden zor madem reddedecen bunuda reddederdin artık süreler çok uzadı sanırım veya bazı hesaplara yaptırım yapıyorlar.
Bu arada arkadaşlar reklam çıkarken "Daha fazla izle" "Şimdi ziyaret et" gibi eylem butonları nasıl ekleniyor acaba reklam oluşturken, en sonda mevcut gönderimi yoksa yeni gönderimi oluşturmamızı istiyor ben sayfadan daha önce yayınladığım mevcut gönderiyi seçince eylem butonu eklenmiyor ama yeni gönderi oluştur deyince eylem butonu ekleniyor. Bu seferde yeni gönderi sayfamızda gözükmüyor. Hem sayfamızda gözükse hemde eylem butonu eklesek bunu nasıl yapabiliriz acaba?
reklam düzenle menüsünden metin de ufak bir değişiklik yapin kelime olarak