surekli coinmarket i kontrol ediyordum, bir yandan da kurdugum sistem ile monero kaziyordum, ben ise mining amaci ile baslamistim halbuki arkadastan gorup
iota duzenli artis yapiyordu, $1k parayi baglayalim bakalim dedim, halbuki coinler hic de sicak gelmiyordu. Benden once mining e baslayan arkadastan pesin para ile monero aldim, onu da binance e cekip eth ye cevirdim. Alana kadar fiyati daha da artti ama 1265 tane alabildim.
dun inis cikislarda duramadim bozdum 4.85 den ether e, iyi ki bozmusum. Sonra kazandigim para cok tatli geldi tabi. Bilenler bilir dun MANA %250 yapti. Ben o inip cikarken girdim.
0.000009 dan girdim yarim saat olmadi 0.000021 (ether degeri bunlar ) oldu, benim para 14k yi gecti
Sonra bir 2 kez daha aldim sattim inip cikarken, en sonunda 16200 gibi bi mebla oldu. Gittim onla BTC aldim 1.09 tane.
Bugun hengame de 18.650 den sattim ve tekrar iota alayim dedim, sansima dususe gecti, ondan cikip en son tether aldim korkudan
Su an 16450 gibi bir sey var dalgali. Bi sure tether de kalicam, insani uyutmuyor pc basinda kalakaliyorsun, hic saglikli degil, bedenen ve ruhen

Binance icin tavsiye !
kendi coini olan BNB den alin, komisyon yariya dusuyor ( alim satim hacminize gore alin)
bu arada olur da yolunuz binance dusecek olursa benim ref i kullanmayi da ihmal etmeyin, belgesiz 2 BTC ye kadar islem yapabilirsiniz ))
https://www.binance.com/?ref=11163889

dip not : bugun ENJ alayim mi diye tereddut de kaldim, sonra %45 artti zalim !

UPDATE - 19 Aralik

paranin yarisi riplle yarisi iota daydi.
riplle 3 e katladi, iota %50 kazandirdi.
su an 1.94 bitcoinim oldu. Soz verdim artik bozmak yok 3 ay.
Yalniz bu isler nasip isi, sizi sikintiya koyacak kadar buyuk miktarlarla binance de alim satim yapmayin, kaybeden arkadaslarim da var. Ama ben 1k ile basladim, ve kenara koydum tekrar onu.