2Gün Boyunca Ana Siteme saldırı vardı Ve istemsizce Kayıt olunuyordu ilk soyledigimde kayıt olanları temizleyip Güvenlik Sorusu Eklediler. ikinci saldırı daha büyük geldi Ve sitem 6 saat kapalı kaldi saldırıyı anlamak için ypatıgımız çalışmada Hesap-oluştur ustunden geliyordu tekrardan Sitemio ya başvurdugumda bukes yaptıkları işlemle bütün saldırıyı durdurdular oyle makine root şifresi felanda vermedim büyük bir dertden kurtardılar beni 3gündür eve gidemiyordum sagolsunlar dün huzurlu bir uyku sagladılar bana. Yaptıkları emekler için karışılıgında ücret talep ettim kabul etmediler ve verdikleri cevapla beni çok mutlu ettiler.
Teşekkurler Sitemio.Com ve @idrisselvi;
Saldırı yapan arkadaş size baya kafayı takmıştı, fakat yazılım anlamında arkanızda Sitemio'nun olduğunun farkında değildi. Bu gibi durumlarda her zaman müşterilerimizin arkasındayız. Kendini bilmez kötü niyetli kişilere asla taviz vermeyiz. Geçmiş olsun. Teşekkür konusu için ayrıca teşekkür ederim.
Müşteri memnuniyeti bu olsa gerek, Her şey para değil. Küçük ve orta ölçekli işletmeleri seviyorum çünkü müşterinin kıymetini biliyorlar ve hızlı çözüm üretiyorlar. Büyük kurumsal dediklerimiz yada büyüdüğünü sanan firmalar bakıyorsun eski ilgi ve alakdan uzak kalıyor robota bağlıyorlar çoğu konuda. Sitemio yu taktir ettim böyle firmalar kazansın hep.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Sitemio ne kadar büyürse büyüsün her zaman aynı çizgide olacaktır. Bundan emin olabilirsiniz. İşini dürüst, kaliteli yapan ve müşterilerine değer veren her firma kazanır.