tumut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam arkadaş kesinlikle haklı . Bu spesifik bilgiler youtube camiasına yakın bir iki arkadaş var onlardan duydum ile olmuyor malesef. Bu kadar izlenme alan ve bu kadar temizlik olsa muhakkak bu sosyal mecraya ve teknoloji haber sitelerine kesinlikle yansırdı.Ha bu tür temizlikle her zaman yapılıyor Google mesela algoritmasını arada güncellediğinde bundan zamanında büyük haber siteleri nasibin almıştı ve kesinlikle haklıydı önde haber yapıp arkada izle full izle tagleriyle ziyaretçi çekerek haksız rekabet söz konusuydu. Bunu heryerde okuduk ve öğrendik.Youtube da da bu tür bir temizlik olsaydı muhakkak duyulurdu.
Youtube içinde kesinlikle bu tür bir temizlik artık olmalı . O kadar saçma kanallar o kadar saçma hitler alıp o kadar abone kasıyorlar ki şu anda da tartıştıdığımız kanalda bunlardan biri
Eğer beni kastediyorsanız tekrarlayayım. Ben sağdan soldan youtube 'a yakın kişilerden almadım bu bilgiyi. Yuotube ile doğrudan irtibatı olan birisnden bu bilgiyi aldım ve bu bilgi kesindir. Eğer inada bindirip ısrarla red edecekseniz kanıtlarla konuşmaya devam edeceğim. Tabi kanıt toplayabilmem için 1-2 gün müsade isterim.