Hocam şimdi sen işi biraz seviyesizliğe vuruyorsun. Gerek yok böyle şeylere.
1- Ben ego yapmak için böyle bi şey yazsam ne kazanıcam? Egolu biri değilim. Beni tanıyan bilir. Sen tanımıyor olabilirsin. Tanımadığın birine ego demen ne kadar doğru? Asıl egoluk seninkisi oluyor.
2- Ben kulaktan kulağa bilgilerle gelen kişilere zaten inanmam ve o bilgilere asla güvenmem. Ben sana diyorum ki Youtube ile doğrudan bağlantısı olan bir kişiden bu bilgiyi aldım. Bunu daha açık nasıl söyleyebiliim?
3- Eyvallah sen herhangi bir bilgiye ulaşamadığını söylüyorsun. Olabilir, herkesin eli kolu uzun olmuyor normaldir. Peki o zaman onca kanal neden kapatıldı? Videolar neden silindi? Yani bi şeyler olmuş demi? Ama sen bilgi bulamadın diye haber yok diyorsun. Youtube'un canı sıkıldı "hadi bi zevkine bi kaç kanal uçurayım" dedi öyle mi? Madem haber yok o zaman youtube keyfi davrandı mı diyelim? Saçmalık.
SONUÇ : Benim sağlam bilgi aldığım bir tanıdığım var diye egolu ilan ediliyorum. Allah'ım sen nelere kadirsin
Hocam hakkınızı helal edin kırmak incitmek için birşey yazmadım. Sadece gerçek sebebini arıyorum.