Merhaba,
Woocommerce altyapısı kullanan siteme eklenti yazdırmak istiyorum. Daha önce bir kaç kişi ile görüştük yaparım diyip sürekli bir erteleme var o nedenle zaman çalacak kişiler yazmasın lütfen.
ÖDEME DEMOYU GÖRDÜKTEN SONRA YAPILACAK. Eğer olmuşsa ücret yollanır ve eklenti siteye kurulur. Eklentinin detayları aşağıda;
Sizden istediğim ürün sayfasına ürün ölçüsü girilecek iki kutucuk eklemek. Bu kutucuklara ölçü yazıldığı zaman benim belirlediğim tabloya göre boy ölçüsü hangi aralıkta ise o fiyatı göstermesini sağlamak. Yalnızca bir tablo yok o nedenle ürünün hangi tabloya göre fiyatlandırılacağını ürün sayfasından seçmeliyim. Tablo fiyatlarını düzenlemek, yeni tablo eklemek gibi özelliklerde ayrı bir sayfada olmalı. Kişi ölçüsünü girdikten sonra o fiyat ve ölçü ile sepete eklenmesini, alışverişi bitirmek istediğinde de aynı ölçü ve fiyatlarla siparişini tamamlamasını sağlayacak bir eklenti.

Örnektir.
Örnek ölçü: 50x150. İki kutucuk var ilk kutucuk (En) buraya yazılan rakamın fiyatlandırma ile ilgisi yok. İkinci kutucuk(Boy) buraya yazılan rakam bu tabloya göre fiyatı çekecek ve aşağısında gösterecek. 150 yazarsa 55 Tl yazacak yani.
Örnek A kategorisi fiyatlandırması bu şekilde. Fiyatlar boy ölçüsüne göre belirleniyor zaten karmaşık bir yapısı yok. En ölçüsü boy olçüsünden küçük ve 200'den küçük olduğu sürece sorun yok. Boy ölçüsünden ve 200'den büyükse bir uyarı çıkması yeterli. Yine yukarda belirttiğim gibi farklı ürünler içinde farklı fiyatlandırmalar olacak o yüzden kendim fiyatlandırma tablosu ekleyip istediğim zamanda fiyatları düzenleyebilmem gerekli. Ürün eklerken ve düzenlerken hangi fiyatlandırma tablosuna göre fiyatlandırılacağını seçebilmem gerekli. Yapabilecek kişiler pm atabilir yada o554 599 79 doksan iki nolu numaradan bana ulaşabilirler.