Yanıt yazan herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar ocakta yaşım 26 olacak.İşle alakalı kısmı eledim.. Ayrıca 2015'de sözleşmeli askerlik düşündüğümü yine sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyup konu açtığımı bazı arkadaşlar belki hatırlar.. Ben kaçma veya yapmama taraftarı değilim bu şekilde algılanmak istemem. Benim yaşadığım pskolojik durumu kendiniz yaşamadığınız veya çevrenizde yaşayan birilerinin olmadığını düşünüyorum,anlamanızı beklemiyorum tam olarak.
Bedelli istememin sebebi ise, şuanki durumum.
Bu güne kadar tecil kullanmamın sebebi sağlık sorunumdu (panik atak). Bir süre rahatsızlığım geçmişti, hiç ilaç tedavisi olmadım. 1 yıldır böyleyim, dedemi kaybettim. 3-4 Yıldır body building yaptım Kapı gibi insan 70 kilodan 60'a düştü bu süreçte Yaklaşık 10 kilo kaybım var. Zayıfladım. Tek başıma çarşıya gidemez,seyahat edemez kalabalık ortama giremez hale geldim.Geçen sene bu vakitler pskoloğa kendim gidip geliyordum 5-10 seans gittim, sonra ciddi bir panik atak geçirdim evden çıkamamaya başladım.
Babamın yanına gezmeye gittim kardeşimle birlikte. Kendisi yeni emekli oldu ve disiplinli. Değişim güzel geldi, orada Pskiyatrist'e gittim ve ilaç verdi, ilaç kullanma taraftarı olmadım hiç bir zaman. Bu durumumu tamamen yok etmek için daha iyi olabilmek için ilaç tedavisi göreceğim.
Bu süreçte askerliğim geldi ve ben %100 olarak iyileşmedim 1 ay oldu olmadı ilaç tedavisine başlayalı. Bu konuda siz değerli insanlara danışmak istedim. Kesinlikle muaf olmak istemiyorum, tedavi sürecimle alakalı extra bir zaman verilir mi, ne yapılabilir ? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
PM ile destek olan güzel insanlar'dan Allah razı olsun.