Tabi ki hocam Bim, A101, Şok gibi marketlerde her türlü işi yaparsanız ancak Migrosta herkesin görevi farklıdır. Diğer marketlere göre avantajları;
- Daha kolay bir şekilde yükselme şansı,
- Alanında kendini geliştirebilme,
- Daha yüksek maaş,
- Pozitif çalışma saatleri,
- Tatil imkanları,
- Yemek kartı ve stoktan ürün alabilme,
- Satılmayan ürünleri 1-2 lira karşılığında alabilme (100 liralık ürün 2 lira oluyor)
Avantajlarından sadece bazıları. Diğer marketlerde tüm işi siz yaparsınız alacağınız ücret asgari ücreti de geçmez.
Vallaha bizim bura ilçe olduğu için yığınla A101 - Bim - Şok mevcut. Ekstra olarak 1 adet Makro ve 1 adette carrefoursa var. Ama bu dediklerinize göre alan çalışmasına şuanda 2 adet market var oda; carrefoursa ile makro market. Bizim burdaki makro market 3 katlı olduğu için epey bir çalışan görmüştüm. Et bölümü, kozmetik, manav, aksesuar, kitap vb. vb. Vallahi daha önce Şokta çalıştım dediğiniz gibi herşeyi siz yapıyorsunuz. Mal geliyor malı siz çekiyorsunuz, malı açıp diziyorsunuz, marketi temizliyorsunuz, kasaya siz bakıyorsunuz yani birden fazla kişinin yapması gereken işi siz yapıyorsunuz. Fakat ben çalışırken şöyle avantajlarını görmüştüm.
- Her ay 50 tl'lik yemek kartı veriliyor.
- Mağazanın cürosuna göre ekstra her ay prim benim çalıştığım mağaza lojmana yakın oldugundan deli gibi işliyordu. Maaş olarak 1400 alırken ekstra primde ortalam 250-370 tl aralıgında birşey yatıyordu.
(İzin yok tabi

)